Вівторок, 19.03.2024, 10:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Видання знань "Українська література"

Наше опитування
Якій країні належить творчість М.В.Гоголя
Всього відповідей: 12515
Форма входу
Рубрики сайту
Спільнота ВК
Реклама

Украинская Баннерная Сеть
Пошук

Головна » 2011 » Квітень » 27

Лише 29% населення вважає більш об’єктивною колишню систему вступу до вищих навчальних закладів за результатами іспитів, як проводили ВНЗ. Про це свідчать результати загальнонаціонального опитування населення України "Тестування та рівний доступ до якісної вищої освіти: громадська думка про ЗНО, вступ до "вишів", проблеми вищої школи", проведеного Фондом "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва.

На думку решти, нова система більш об’єктивна, проте щодо різних варіантів цієї системи думки поділилися: 24% вважають більш об’єктивною систему вступу лише за результатами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО); 16,5% - за результатами ЗНО та балів шкільного атестату, а 10% - за результатами ЗНО, балів атестату та балів вступних іспитів, що їх проводитимуть ВНЗ.

... Читати далі »

Переглядів: 663 | Додав: AndriyPustovech | Дата: 27.04.2011 | Коментарі (0)

Прокуратура Дзержинського району Харкова проводить перевірку за заявою студента Національного університету «Юридична академія ім. Ярослава Мудрого» щодо заподіяння йому тілесних ушкоджень працівниками міліції.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Харківської області, згідно зі зверненням заявника, у ніч на 25 квітня на території житлового масиву «Павлове Поле» працівники патрульно-постової служби застосували до нього силу і змушували його зізнатися у зберіганні наркотичних засобів.

«На даний час заявник опитаний, видано направлення для проходження ним судово-медичного обслідування, проводяться інші необхідні перевірочні дії для забезпечення повноти, всебічності та об’єктивності перевірки. Хід перевірки взято на контроль прокуратурою області», - йдеться ... Читати далі »

Переглядів: 631 | Додав: AndriyPustovech | Дата: 27.04.2011 | Коментарі (0)

Сьогодні в приміщенні облдержадміністрації відбулась урочиста презентація інтернет-порталу "Запорізька обласна освітня мережа".

Спільними зусиллями управління освіти і науки облдержадміністрації, Запорізької обласної академії післядипломної педагогічної освіти та харківської фірми "Нові знання" розроблено автоматизовану систему з електронною базою даних про учнів, вчителів, матеріально-технічну базу навчальних закладів, що дозволяє автоматично формувати всі державні статистичні звіти по загальноосвітніх навчальних закладах, миттєво знаходити потрібну інформацію та генерувати інші звіти для потреб користувачів.

За словами розробників, цей інтернет-портал дуже простий у користуванні. У кожній школі встановлять спеціальну програму "Курс: школа", в яку педагогічний колектив вводитиме робочу інформацію, ... Читати далі »

Переглядів: 694 | Додав: Admin | Дата: 27.04.2011 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Бібліотека
Реклама

Украинская Баннерная Сеть


Украинская Баннерная Сеть
Друзі сайту
Реферати українською мовою скачати безкоштовно
Додай в нотатки