Вівторок, 19.03.2024, 11:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Видання знань "Українська література"

Наше опитування
Якій країні належить творчість М.В.Гоголя
Всього відповідей: 12515
Форма входу
Рубрики сайту
Спільнота ВК
Реклама

Украинская Баннерная Сеть
Пошук

Головна » 2011 » Квітень » 25
Аґнєшка Матусяк має здатність поєднувати на перший погляд непоєднуване. Бере архітектурні стилі, наприклад, і приміряє їх до літератури. От сецесію припасувала до українських поетів «Молодої музи»...

М
и познайомилися з пані Аґнєшкою у Вроцлаві, де вона завідує відділом україністики в Інституті слов’янської філології тамтешнього університету. Доктор гуманітарних наук, вона зовсім не відповідає стереотипу: жвава, життєрадісна і з почуттям гумору. Спершу Аґнєшка готувалася бути знавцем російської літератури і написала працю про російського літератора Федора Сологуба. Однак Польщі були потрібні фахівці з україністики. Пані ... Читати далі »
Переглядів: 869 | Додав: Admin | Дата: 25.04.2011 | Коментарі (0)

Дослідження, проведене Міжнародним центром ЗМІ та громадської думки, показало, що сучасні молоді люди дуже прив`язані до своїх мобільних телефонів і насилу можуть обходитися без них навіть короткий період часу.

Про це пише Euromag з посиланням на Daily Telegraph.

Студентам пропонувалося провести без телефону 24 години. У результаті з`ясувалося, що 50% молодих дюдей не змогли не скористатися телефоном за цей час і всі відчували себе некомфортно без звичного гаджета.

В опитуванні під назвою «Всесвітній проект по офлайн» взяли участь понад 1 тис.  студентів з 10 країн світу.

Багатьом студентам ввижалося, що у них дзвонить телефон або прийшла есемеска, а у деяких б ... Читати далі »

Переглядів: 665 | Додав: Admin | Дата: 25.04.2011 | Коментарі (0)

Вартість року навчання в деяких українських університетах вже сягає 25-30 тисяч гривень. Чесно вступити на бюджет, успішно склавши ЗНО, стає все складніше, враховуючи, що Міносвіти робить все можливе, щоб знівелювати цінність тестування і зменшити його вагу при вступі.

 
Тому нічого дивного, що все більше молодих українців цікавляться навчанням у Європі - ціни не набагато вищі, а подекуди й нижчі, плюс європейський диплом, плюс, як правило, комфортніші умови навчання і проживання, плюс багаторічний Шенген...

А сусідня Польща - та взагалі сама робить кроки назустріч. З квітня Корпорація "Українсько-Польський центр академічних обмінів” організовує  екскурсії  до польських університетів на дні відкри ... Читати далі »

Переглядів: 1250 | Додав: AndriyPustovech | Дата: 25.04.2011 | Коментарі (0)

В одному з найбільших китайських вузів – Чжецзянському університеті – планують відкрити Український науковий центр.

Про це кореспонденту УНІАН з посиланням на президента Луганського національного університету Віталія КУРИЛА повідомили в прес-службі ЛНУ.

За словами В.КУРИЛА, рішення про створення Центру стало результатом плідної співпраці двох вузів – ЛНУ імені Тараса Шевченка і Чжецзянського університету. З офіційним візитом делегація ЛНУ на чолі з ректором відвідала вуз-партнер у КНР.

Український науковий центр включатиме бібліотеку і музей, там працюватиме колектив учених з України і КНР. Метою Центру буде вивчення української економіки, культури та ін. Сьогодні Центру вже виділили приміщ ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: AndriyPustovech | Дата: 25.04.2011 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Бібліотека
Реклама

Украинская Баннерная Сеть


Украинская Баннерная Сеть
Друзі сайту
Реферати українською мовою скачати безкоштовно
Додай в нотатки