Четвер, 18.04.2024, 16:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Видання знань "Українська література"

Наше опитування
Якій країні належить творчість М.В.Гоголя
Всього відповідей: 12532
Форма входу
Рубрики сайту
Спільнота ВК
Реклама

Украинская Баннерная Сеть
Пошук

Головна » 2011 » Квітень » 26 » Новини освіти: Міністр освіти РФ знає, як вирішити проблему малокомплектних шкіл
20:17
Новини освіти: Міністр освіти РФ знає, як вирішити проблему малокомплектних шкіл
Проблему малокомплектних шкіл в селах можна вирішити, створюючи так звані вчительські будинки, де будуть приміщення власне для навчання, а також приміщення для помешкання сім`ї вчителя, вважає міністр освіти і науки РФ Андрій Фурсенко.

"Давайте створювати вчительські будинки, де не на кожного учня доводиться директор, він же і вчитель, живе там разом з дружиною. Це набагато ефективніше", – сказав А. Фурсенко журналістам.

Цю ідею висунув під час всеросійського семінару-наради, який проходив у п`ятницю в Пензі, міністр освіти Новгородської області Сергій Наумов.

За його словами, в Новгородській області створюються вчительські будинки, де на першому поверсі проходить навчання школярів молодших класів, а на другому поверсі проживає сім`я вчителя. Наумов вважає, що недоцільно піднімати рано вранці малолітнього школяра, щоб відвести його в іншу школу, а потім цей учень повинен чекати до вечора закінчення уроків у учнів старших класів. Таким чином, школярі молодших класів йдуть з дому спозарання і повертаються пізно увечері.

Фурсенко вважає, що вчитель початкової школи повинен не тільки роздавати книжки і перевіряти домашнє завдання, а повинен разом з учнями займатися фізкультурою. "Немає там дитячого майданчика, наприклад, можна повісити кільце і грати в баскетбол, можна поставити шведську стінку або прокласти навколо будинку бігову доріжку", – зазначає міністр.

Джерело: УНІАН

Додав на сайт: Андрій Пустович

Переглядів: 654 | Додав: AndriyPustovech | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Бібліотека
Реклама

Украинская Баннерная Сеть


Украинская Баннерная Сеть
Друзі сайту
Реферати українською мовою скачати безкоштовно
Додай в нотатки