Четвер, 25.04.2024, 11:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Видання знань "Українська література"

Наше опитування
Якій країні належить творчість М.В.Гоголя
Всього відповідей: 12541
Форма входу
Рубрики сайту
Спільнота ВК
Реклама

Украинская Баннерная Сеть
Пошук

Головна » 2011 » Квітень » 19 » Новини освіти: У Луцьку відбувся сатиричний карнавал з вимогою відставки Табачника
19:39
Новини освіти: У Луцьку відбувся сатиричний карнавал з вимогою відставки Табачника

14 квітня 2011 року у Луцьку відбувся сатиричний карнавал студентів, які вимагали відставки Дмитра Табачника з посади міністра освіти і науки, молоді та спорту

У такий спосіб вони висловили своє незадоволення діями міністра, підсумувавши результати його діяльності на посаді за рік.

У сатиричному карнавалі взяли участь близько 200 молодих людей. Проте жоден з активістів не представляв певної організації. "Це вільне зібрання студентів" - зазначають організатори.

Втім, саме ж студентське самоврядування Луцька не доєдналося до участі в такій акції. "На жаль, студентське самоврядування в зв’язку з тим, що воно отримує певне фінансування, прив’язане до адміністрації і, на мою думку, зараз не виконує свою функцію. Вони, можливо, в душі десь підтримують нас, але не мають можливості брати участь в такій акції. Зі всіма персонально були переговори на студентських радах, але більшість казали – ми не можемо", - розповідає активістка заходу.


Захід розпочався у центрі міста. Колона студентів пройшла головною вулицею міста під свистіння, звуки ударних інструментів з гаслами: "Табачника геть!", "Революція!", "Слава Україні! Героям Слава!".


Після театралізованого дійства перед його учасниками виступили представники луцьких вишів. Учасники зібрання узгодили звернення луцьких студентів до депутатів Луцької міської та Волинської обласної рад, у якому вони висловили незадоволення політикою, яку Д. Табачник проводить у сфері освіти й вимагають його відставки.


Студенти просять місцеві органи влади прийняти рішення на основі їхніх вимог. У разі невиконання цих вимог, вони погрожують вивести на вулицю більше людей і оголосити страйк. Як зазначають організатори, карнавал - лише початок, будуть і наступні акції.

Джерело: Освіта.Ua
Переглядів: 624 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Бібліотека
Реклама

Украинская Баннерная Сеть


Украинская Баннерная Сеть
Друзі сайту
Реферати українською мовою скачати безкоштовно
Додай в нотатки